HTML

Exhib Piknik - Veszprém, 2006.08.18

2008.02.11. 13:33 demiért

"Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár udvara egy kicsit átalakul augusztus 18-án: a hangulatos boltíveket és udvarbelsőt keleties berendezés és fényfestés alakítja át az absztrakt elektronikus zenéiről Veszprémben és az országban egyaránt az ismert és elismert Syrup egyik vezetője Mesterházy Ákos vezényletével.

Az Exhib Piknik ambient miliővel irodalmi felolvasással és táncimprovizációkkal vár minden érdeklődőt, aki nyitott a műfajok keveredésére az együttgondolkodásra, az együttcselekvésre. A pikniken ugyanis a fentebb már említett zenei, hang- és képinstallációk összefonódnak az orientális tánccal és irodalmi felolvasással. A közreműködők egymás hangulataira, változásaira reflektálnak, együtt hoznak létre egy előre nem bepróbált, új "produkciót". A rendezvényen közreműködnek többek között a Művészetek Háza irodalmárjai, a Veszprémi Vizuális Műhely alkotói, a Syrup klub DJ-i.

A program abban is hagyományteremtő kíván lenni, hogy több Veszprémben működő szervezetet, öntevékeny csoportot fog össze, így a szervezést a Syrup és az Ittmost Egyesület végzi, míg a médiakapcsolatokat a Hallgatói Médiumokért Egyesület látja el."

Index Veszprém

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://ittmost.blog.hu/api/trackback/id/tr37811075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása